Inloggen 088 3346 099

Voor Woonstichtingen

Voor Woonstichtingen

Ontdek de ultieme oplossing voor woonstichtingen: onze geavanceerde tool waarmee je moeiteloos alle BSN-nummers uit documenten kunt verwijderen! Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Inkomensverklaringen (IB-60) van de belastingdienst. Voor woonstichtingen is het essentieel om te voldoen aan de AVG-voorschriften, maar het handmatig verwijderen van BSN-nummers uit documenten is tijdrovend en inefficiënt. Met onze innovatieve tool behoort dit tot het verleden.

Onze gebruiksvriendelijke software automatiseert het hele proces, waardoor woonstichtingen kostbare tijd en middelen besparen. Niet langer hoef je BSN-nummers handmatig door te strepen, uit te printen en opnieuw te scannen, of complexe PDF-bewerkingsprogramma's te gebruiken. Met slechts een paar klikken kunnen alle BSN-nummers veilig en nauwkeurig worden verwijderd, waardoor woonstichtingen zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: het leveren van hoogwaardige diensten aan hun klanten.

Bespaar tijd, geld en moeite met onze eenvoudige tool voor het verwijderen van BSN-nummers. Ontdek vandaag nog hoe onze oplossing het verschil kan maken voor jouw woonstichting!

 

Archief:

Ontdek nu de kracht van onze tool die niet alleen documenten in realtime kan verwerken, maar ook archieven kan doorlopen. Voor woonstichtingen die te maken hebben met uitgebreide documentarchieven kan het handmatig doorzoeken en verwijderen van BSN-nummers een ontmoedigende taak zijn.

Met onze geavanceerde functionaliteit kunnen woonstichtingen nu moeiteloos hun volledige archieven scannen en alle BSN-nummers snel en efficiënt verwijderen. Of het nu gaat om oude papieren documenten of digitale bestanden, onze tool maakt het proces soepel en probleemloos.

Dankzij deze unieke mogelijkheid kunnen woonstichtingen niet alleen voldoen aan de huidige AVG-voorschriften, maar ook hun archieven snel en effectief updaten naar de hoogste beveiligingsstandaarden. Bespaar tijd, verhoog de efficiëntie en minimaliseer risico's met onze alles-in-één oplossing voor het beheren van BSN-nummers in zowel realtime als in archiefomgevingen!

Neem hiervoor contact met ons op.